Avsløring! + KONKURRANSE!

Som jeg skrev tidligere så har jeg en avsløring, altså en gledelig nyhet å komme med 🙂

Det har i dag blitt klart at det skal flimes en ny runde av «Himalaga»! Jippi! Nye episoder skal filmes i løpet av første uken i november, og dere kan se episodene helt frem mot jul 🙂 Det blir helt nye oppskrifter som skal filmes, og får vi det til, filmer vi inn på mitt eget kjøkken 🙂 Dvs. at vi skal filme på HTH kjøkkenet mitt som Øystein har bygget til meg.

Dette synes jeg at er utrolig gøy! Men jeg trenger tips! Hvilke oppskrifter vil dere at skal filmes? Hvilke er deres favoritter? Eller har dere noe/ en oppskrift som dere vil at jeg skal lage min egen vri på?

Jeg kommer til å velge ut tre finalister som alle får en liten overraskelse, samt en vinner som får en flott gavepakke med bakeutstyr, dekorutstyr +++ Konkurransen avsluttes 31. oktober 2012.

Legg igjen en kommentar under innlegget her, send en melding på Facebook siden eller send en e-post til post@passion4vintage.com for å melde på ditt forslag. Det er lov å melde på flere forslag 🙂

Tusen takk til alle dere som sender inn forslag!

PS: Torsdag er det nattåpent på Oasen Storsenter her i Haugesund. Dere finner meg på Traktøren Kjøkkenutstyr fra kl 20-21.

0 kommentarer om “Avsløring! + KONKURRANSE!

 1. Ååå så kult, gleder meg til å følge deg:)
  Syntes du kan lage noen super søte cupcakes og kansje brownies:)
  Skjønner at du er glad om dagen
  All lykke til deg

 2. Så kjekt!
  Kan du ikke lage sånne skikkelige amerikanske cookies. Sånne som er sprø og deilige utenpå og myke inni.
  Kanskje med noen nye smaksvarianter? Karamell og pecan, for eksempel, eller hvit sjokolade og krydder.

 3. Det ser ut som kommentaren min forsvant.

  Så kult med flere episoder!

  Jeg vil gjerne se Regnbuekaka «live», og jeg vil gjerne se pynting av cupcakes, f.eks lage en rose med forskjellige tipper og se forskjellene. Og derved få tips om hvilke tipper man «trenger».

  Også vil jeg gjerne se hvordan du organiserer alt stæsjet på kjøkkenet!

 4. Eg kunne gjerne tenkt meg å sett regnbuekaka eller sånn så forskjellige kjekser eller andre sånn kjekke smågodt oppskrifter. Slik som alltid er kjekt å ha i skapet. Gleder mg til det komme ut:-)

 5. ultra rich chocolatecake tror jeg ville vært utrolig nyttig å bake, den ser utrolig god ut men er ikke alle som lykkes med den, jeg var heldig første gang og den ble helt ok, men har sett på noen andre kommentarer at ikke alle har fått det til 🙂

 6. Å så gøy!!! Gratulerer!!!! Det skal bli moro å se! LYKKE TIL!!!! Mitt forslag / ønske er å se Marshmallows! Har prøvd å lage flere ganger men får det ikke til.. Vet ikke hvar jeg gjør feil, irriterende!!!! Eller å lage dekorasjoner, f.eks. fondant eller sukkerpasta!
  Hilsen Camilla

 7. Å så spennende 🙂
  Jeg kunne gjerne ha tenkt meg å sett 1)det du mener er din beste middagsrett,
  2) en stor og flott festkake som du pleier å lage til dine gjester
  3) det du mener er din beste cupcake oppskrift, gjerne med fyll da jeg føler at det er svært få som lager det her i Norge 🙂
  Gleder meg til å se prosjektet ditt 🙂

 8. Gratulerer så mye! =D Hva du får til altså!
  Jeg hadde satt veldig pris på en «leksjon» i hvordan man lager marengs og marshmallows da jeg vet at dette er noe man ofte feiler på de første gangene. Hadde derfor vært supert om man kunne fått noen tips om hva som er viktig, og hva man bør unngå + utførelse! =D

  Hadde også vært morsomt med noen tips til julebaksten og eventuelt litt morsom dekorering og smaker/ingredienser man kan imponere med! Ingredienser litt utenom det vanlige som folk ikke er vandt med =D

  Uansett, vet at dette kommer til å bli kjempe bra, og at vi som følger deg kommer til å lære mye uansett hva du velger! Stå på, gleder meg til å se hva som kommer i tiden fremover =)

 9. Kanskje hvordan man lager kokosboller? Har hatt lyst til å prøve å lage det ganske lenge nå, så hadde vært fint å kunne se hvordan man lager det.

 10. Forskjellige cupcakes med de ulike metodene du kan pynte dem med:) Julemarsipan pynt? Vise hva de forskjellige tippene kan brukes til å hva de heter:)

 11. Gratulerer så mye! de forrige episodene av himalaga var helt utroolige! så på dem flere ganger ^^

  Jeg vil at du skal lage franske macarons i vakre vintagefarger, eller kanskje rosa siden det rosa sløyfeauksjon akkurat nå =)

  jeg vil også lære mer om å trekke kaker med marsipan eller lignende…
  og enkel pynt som er lett å lage men i tillegg ser fantastisk ut ❤

  lykke til videre og håper du tar tipsene mine =)
  gleder meg til flere episoder av himalaga ❤

  Varme klemmer fra meg til deg ❤
  Amnah Yunis

 12. Gratulerer så mye. Jeg har hatt stor nytte av de forrige episodene og har sett dem flere ganger.
  Dersom jeg kunne velge emner ville jeg gjerne sett noe med macarons, woopies samt hvordan lage enkel dekorering i fondant. Visning av regnbuekake og lignende hadde også vært bra.

 13. Makroner! De kan være litt vannskelige å lage, så det hadde vært fint å sett «live» :D!! Også cupcakes i forskjellige varianter selfølgelig!

 14. Chocolate chip cookies hadde vært kjekt å sett, samt marshmellows fondant, og marshmellows. Og kanskje hvordan du lager royal icing tiara.

 15. Kan ikke du bruke den suksesskaken med sjokolade? Hadde vært kjempe kjekt dersom den ble med på Himalaga!

 16. Design av kaker… Hvordan lage og sette sammen pynt så det ser flott ut på kaken.
  Lage ulike enkle blomster.
  Flere fyll til kaker, gjerne noen som ikke er så fryktelig søte.
  Tips og triks til baking/pynting.
  Sprøyteteknikker med ulike kremer og tipper.
  Ulike typer cookies.

 17. Jeg vil gjerne se noen nye vrier på norske julebakst tradisjoner, hva med å spice opp julekaka litt, eller lage makroner med smak av jul?

  Klem fra meg 🙂

 18. Siden dette er episoder som skal vises helt frem mot jul – bør ( forventes ? ) det vel kanskje at det dreier seg om julepyntede julekaker, julekonfekt ( de 7 konfektslagene ) – marsipangriser og andre fristende marsipanfigurer ( hvordan lages de? – DET har jeg lyst til å se og lære …. :-), Mozartkuler, Cognactrøffler, Baileyskuler, julemarshmallows, marsipansmåkaker, Sarah Bernard, krumkaker, pepperkaker, «moderne julekaker» og de tradisjonelle «syv slagene». Kaker og konfekt som barn kan være med å lage. Julen er jo den store kakefesten! 🙂 Gleder meg!

 19. Hei!

  Kunne tenkt meg en nydelig oppskrift på gresskarcupcakes, siden det snart er Halloween! Med stilig topping til, selvsagt. Hvis ikke er det heller ikke lenge til jul. Cupcakes med kanel, nøtter eller andre «julefristelser» hadde vært godt. Med pynt av julemarsipan og «melissnø»!

  Stor klem fra Renate

 20. Mitt forslag er å lage Marshmallowsfondant og vaniljekake fylt med bringebær. Så kan du vise hvordan du trekker kaken med MMF og eventuelt lager roser.

 21. Makroner, forskjellige dekorasjoner til kaker (feks roser), julekaker og kanskje julebakst som en kan gjøre med barna.

 22. SORRY IGJEN DEN LEGGER DET ALLTID UT NÅR EG SKAL PÅ EI NY LINJE… Du burde filme når du lager red velvet cupcake. min favoritt er red velvet cupcakes og very vanilla cupcake. Du burde lage din egen vri på fløtekaka!

 23. Å så kjempe spennende da..
  Ikke rart du er glad for tiden 🙂
  Jeg har veldig lyst og se deg lage Regnbue kaken,
  å kanskje brownies,slike som er sprø utpå og mye inne.
  Å Cup Cake pynting…
  Å kunne du ha vist en knall god eplekake ??
  Eventuelt eple cupcake…
  Gleder meg til å se programmet igjen 🙂
  Stor hilsen fra Monica karin
  canim_monica@hotmail.com

 24. Du kan lage noen høstlige vintage cake pops, en høstlig gulrot kake, du kan vise oss hvordan å bli god til å pynte cupcakes, lage «regnbue kaken», vise oss en god oppskrift på peppekake deig, og litt jule konfekt hadde vært kjempe kult :)<3

 25. Gratulerer, så flott!!
  Tenk at vi skal få lov til å komme med tips til de nye episodene! – gleder meg allerede til å se resultatet, for jeg vet det blir godt allerede 😉

  Jeg kunne tenkt meg at du lagde noen julecupcakes; for eksempel red velvet med noe flott dekor på toppen!! Hadde vært så kjekt å overraske med dette som noen» smågaver til de som har alt, men som man likevel vil gi en liten oppmerksomhet» – f.eks noen gode naboer, de på jobben etc 🙂

  Mvh Solveig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s