Wilton tip sett GIVE AWAY!

I går hadde jeg et supert kurs i et utdrikningslag. Det var utrolig hyggelig 🙂 I dag har vi vært en tur i Stavanger (hvorfor får dere vite i løpet av uken). Kvelden har gått med til jobbing i og med at det skal leveres over 200 cupcakes til et verft på Stord i morgen tidlig. Heldigvis har jeg Øystein som hjelper meg 🙂 Han liner opp former og bretter esker mens jeg fyller i røre og froster 🙂

Jeg ser at Facebook siden til bloggen stadig vokser, det er kanon gøy! Tenkte at jeg derfor kunne slenge ut en flott give away 🙂 Jeg rydder til stadig inn mer og mer ting på kjøkkenet mitt, og kom over et ekstra «Wilton Master Tip Set». Tenkte at det sikkert er en av dere som gjerne vil ha flere tipper, og legger settet ut som en liten give away 🙂

Settet trekker jeg via random.org i løpet av uken. Jeg annonserer på Facebook siden den dagen jeg trekker. Om du ikke allerede liker Passion4Vintage, trykk gjerne «liker» for å få daglige oppdateringer og bilder via Instagram 🙂

For å være med på give awayen:

– Legg igjen en kommentar under innlegget her 🙂 (Kun 1 kommentar pr deltager.)

PS: Jeg har også en flott nyhet som jeg skal dele med dere i neste uke! Gleder meg!

0 kommentarer om “Wilton tip sett GIVE AWAY!

 1. Klart jeg vil være med i trekningen!

  Gøy å følge deg og alt du driver med. Har du sett noe mer på den linken jeg sendte deg for lenge siden. Cookies med kaamellfyll, eller hva det var?

 2. Oi!! Har så utrolig lyst til å starte skikkelig med baking, og et sånt sett hadde vært supert for å få til fin dekorering! 🙂 *ønskermeg*

 3. Jeg ble anbefalt denne siden av bestevenninnen min som er superflink til å bake. Jeg har også likt facebooksiden! Veldig inspirerende side 🙂
  Hadde vært supert å få giveawayen for å få flotte dekoreringer.

  Stor klem

 4. For en flott giveaway!! Hadde vært digg å vinne denne 🙂

  Ellers vil jeg si at jeg er stor fan av bloggen din og følger med når jeg kan få en liten titt på tv også. Du er en inspirasjon når det gjelder baking og dekorasjon av bakverk, og det blir kjekt å se Himalaga igjen på tv 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s