Italia: Forte Dei Marmi – del 1

Som mange av dere allerede har gjettet så er vi i Italia 🙂 Vi har dratt med Ryanair fra Haugesund til Pisa, og bor litt lenger nord i byen; Forte dei Marmi. Dette er en rolig by, og er populært feriested for italienerne selv. Forte dei Marmi har en lang og flott strand, og selve byen har utallige små og koslige gater. I gatene finner man alt fra lekebutikker med treleker til Gucci, Prada, Armani og andre designere. Sistnevnte har visst også eget feriehus her i byen.

I går tok vi det lokale toget inn til Pisa og så på det «skjeve tårnet». Togturen tok knapt nok 30 min og kostet ikke mer enn ca 10 euro t/r pr. pers.

Midt i Forte dei Marmi er det en koslige og åpen plass med en liten park i midten. I dag var denen store plassen full av kjøpmenn som solgte alt fra pelsjakker til håndklær og deilige kashmir gensere.

Markedet bar også preg av flere håndlagde produkter. Og det hele var veldig koselig 🙂

Vi har også hatt en veldig fin dag på stranden, samt funnet tid til litt shopping 🙂 Bilder kommer!

I og med at hotellet vårt har svært dårlig nettforbindelse i dag avslutter jeg nå, og håper alle har hatt en fin helg! Del 2 kommer i morgen når vi er hjemme igjen med bredbånd og litt høyere hastighet 😉

0 kommentarer om “Italia: Forte Dei Marmi – del 1

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s