Sjokoladepops m/ marshmallows

I dag lagde jeg noen sjokoladepops fylt med marshmallows. Jeg har hatt en silikonform fra Wilton liggende på vent i over et år nå. Etter å ha lagd marshmallows med sjokolade i går, fant jeg inspirasjon til å lage motsatt i dag. Formen heter «Stacked Stars» og kan brukes til cake pops, ispinner, slikkepinner og mer.

Jeg brukte ekstra lange pinner som jeg har kjøpt på Kakeboksen for å gi stabilitet til disse lange snackesene.

Ganske enkelt fyller jeg formen med smeltet sjokolade (jeg bruker 70% mørk sjokolade). Jeg drar sjokoladen godt oppover kantene på formen. Mens jeg lager en liten porsjon med marshmallows setter jeg formen i kjøleskapet slik at sjokoladen stivner raskere.

Bre marshmallows utover formen. La den stoppe noen mm fra kanten på formen slik at du kan legge på mer sjokolade. Du kan nå la formen stå natten over slik at marshmallowsen «stivner», eller du kan sette den i fryseren i en times tid slik at marshmallowsen fryser.

Dekk over marshmallowsen med mer sjokolade, sett formen i kjøleskapet i ca 30 min, og popsene er klare 🙂 For variasjon kan du f.eks. legge sprinkles i formen før du har sjokolade i. Du kan også lage marmorerte pops ved å blande inn litt lysere sjokolade.

Dette er mektige pops med deilig marshmallows i midten 🙂 YUM!

Det har vært noen sene innlegg de siste dagene, det skyldes at jeg har Sophia hjemme om dagene. Hun er kraftig forkjølet og slapper av med meg. Vi baker mye boller og rundstykker sammen 🙂 I morgen skal vi til varmere strøk for helgen, hvor avslører jeg når vi har landet 🙂 Følg med for en liten overraskelse som kommer i løpet av helgen 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s