Oppgradert Rosevann Give Away!

God kveld alle sammen! I helgen har jeg ryddet litt på kjøkkenet og jeg fant ut at jeg hadde en helt ny og uåpnet FI Roses Galore Mould. Denne moulden har tre ulike størrelser roser og er en desidert favoritt til både cupcakes, og kakepynting 🙂

Tenkte derfor at jeg skulle legge den til i «Rosevann Give Away». Alle som tidligere har kommentert er selvsagt med i trekkingen. Og kun en kommentar pr deltager. Dvs. at om du allerede har lagt igjen kommentar på «Rosevann Give Away» så er du med 🙂

Jeg trekker via random.org i løpet av uken 🙂

Legger kopi av innlegget under her:

Rosevann Give Away!

«I dag passerte Facebook siden 1100 likes, og som lovet kommer «Rosevann Give Away». Jeg snappet opp en flott flaske med rosevann og en med roseessens da jeg var i Stavanger sist.

Dette vil jeg gjerne gi bort til en av dere 🙂

Legg igjen en liten kommentar her og bli med i trekkningen. Jeg trekker via random.org, og trekker når innlegget passerer 100 kommentarer 🙂

Ha en fin helg alle sammen!»

PS: Husk å like Passion4Vintage på Facebook for å være med i trekkningen 🙂

0 kommentarer om “Oppgradert Rosevann Give Away!

  1. Jeg prøver denne gangen og :)) forstett me og vær en inspirasjon får oss hjemmebakere / konditore…som vanligt masse inspirasjon å hente ut av bloggen din :))

    Klem

  2. Fikk akkurat boken din i bursdaggave, og ble superglad for den! Har allerede prøvd meg på en kake, som ble totalt mislykket av forskjellige grunner:P bl.annet at spøyteposen sprakk og hele kaken ble dekket av en klatt med kremost-glasur. Heldigvis hadde jeg en spatel i nærheten! Utrolig fin bok, med masse fine bilder og kaker!

  3. Utruleg flott blogg du har og mykje spennande inspirasjon. Eg har sjølvsagt blitt medlem på fb og vil gjerne vere med på giveawayen din. Ønskjer deg ein fin dag. 😉

  4. Hei! Ser ut som jeg rekker å bli med! Håper jeg vinner denne gangen! Har testet ut mange av oppskriftene dine i det siste, mocca kaken med krem og vaniljekaken med bringebær f.eks. Begge ble helt perfekt og kjempe gode!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s