Helgens bilder :)

I dag var siste dag på Bømlo og jeg fikk knipset noen flere bilder 🙂

Dette er da altså vognen vår. Det er siste investering i Widvey’s Cupcakes, og det er nå denne vognen vi skal ha med rundt på festivaler.

Vi er fortsatt ikke helt ferdige med å innrede vognen, men den kommer seg 🙂 Blondegardinene er på plass, vi har fått noen koselig tavler og andre søte personlige effekter.

På Bømlo kom jeg også over en utstilling av veteranbiler. Denne med matchende vogn måtte jeg bare knipse noen bilder av!

Den var bare råstilig! Helt min stil 🙂

Det har også blitt levert kaker denne helgen, alle med dåpstema, bortsett fra at en av kakene var til et utdrikningslag 😉

Denne kaken ble levert til dåp her i Haugesund til en liten jente. Det er en ekstra mørk sjokoladekake som er dekket og pyntet med hvit sjokoladefrosting.

Denne kaken i dus lilla gikk til en navnedag i Stavanger. Også denne i ekstra mørk sjokolade med hvit sjokoladefrosting.

Og så den siste kaken! Denne kaken var til et utdrikkingslag hvor hovedpersonen var photoshoppet inn på en «stor baby». Morsomt! Kaken var ekstra mørk sjokoladekake med moccakrem, og falt i smak hos gutta 🙂

Håper alle har hatt en fin helg! Neste uke står det både bryllup, konfirmasjoner og dåp på tapeten her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s