Siste dag i august; Snart er høsten her!

I dag har vi kjørt opp den nye salgsvognen vår til Bømlo for å være med på Kanaldagane. Øystein har jobbet med å innrede vognen som en koselig «krambu», og vi er veldig fornøyde.

Vognen viser godt igjen, og den har fin «Widvey’s Cupcakes» reklame.

Når vi er med på slike festivaler selger vi et lite spekter av det vi tilbyr. Vi har (selvsagt) cupcakes, makroner, amerikanske pannekaker, slikkepinner, cookies og mer. På Traktøren Kjøkkenutstyr har jeg kjøpt en dobbel Nespresso maskin, og den gir deilig og nytraktet kaffe 🙂

Utenom så har vi også brus på glassflaske. Å gjøre slike festivaler sammen er både stressende, men også utrolig gøy. Vi har allerede planene klare for neste prosjekt sammen 🙂

Vi skal nemlig få presset eplene våre og lage vår egen cider! Det blir kjempe spennende.

Nå som det går mot høsten blir iallewfall jeg i enda mer «bakestemning», og mange nye oppskrifter spirer frem. Gleder meg til å få prøvd dem ut!

En annen fin ting med høsten er at det er tid for bøker 🙂

Denne «50-talls» boken skal jeg grave meg ned i nå 🙂 Hva liker dere å lese?

Jeg må forresten få takke alle dere som har kjøpt boken min! TUSEN TAKK! Det er utrolig gøy og ikke minst rørende at så mange vil ha min bok 🙂 Jeg håper virkelig at den gir inspirasjon, og sprer glede 🙂

Tipser også om denne:

Den legges ut som give away når Facebook siden passerer 1100 likes 🙂

Helt til slutt: En stor takk til Ingrid Julia på Traktøren Bakeutstyr på Byhaven som sendte meg disse flotte bildene da de fikk boken min 🙂

Her er et lite utdrag fra den hyggelige e-posten jeg fikk:

«Jeg følger bloggen din og har prøvd flere av oppskriftene dine. Alt jeg har laget har vært en suksess:) Jeg er også så heldig å jobbe på Traktøren bakeutstyr i Trondheim, og da vi fikk inn boken din måtte vi laget ett lite stunt. Vi laget ekstra vaniljecupcakes fra boken din slik at kunder fikk smake, og de synes det var nydelige.»

Tusen takk Ingrid Julia 🙂 Stuntet deres setter jeg utrolig stor pris på!

Håper alle har hatt en fantastisk sommer! Nå kommer høsten 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s