Vintage kupp!

I dag fikk jeg to pakker i posten! Begge med nydelige vintage skatter 🙂 Etsy er jo et av mine favoritt nettsteder, og da jeg så etter kjole til et bryllup vi skal i fant jeg også dette nydelige kakefatet. (Se bilder over.) Det er et «Fenton» fat, og de kommer i mange ulike variasjoner. Jeg falt helt for dette hvite fatet med blondemønster. Gleder meg til å servere lekre kaker og cupcakes på det!

Jeg fant også kjole som jeg var på jakt etter. Noen gode venner av Øystein skal gifte seg i høst. Det er en selvskreven anledning for ny kjole 🙂 Denne fikk jeg tak i på salg, og det ble ikke mange kronene 🙂

Jeg kommer også over denne friske kjolen på salg, og den ble med i handlekurven den også. Gleder meg til å ta kjolene i bruk! Begge kjolene er vintage 60-talls og funnet på Etsy.com.

I dag jobber jeg med bryllupskaker og cupcakes. Hele fire bryllup denne helgen, og et drøss med marsipanroser er laget 🙂 Nå skal jeg legge siste hånd på verket før det er ut på leering i morgen tidlig.

PS: Det er satt opp et helt nytt kurs nå! Kurset inneholder bl.a. godteri, slikkepinner og marshmallows! Dette kurset settes også opp i Bergen og Stavanger i løpet av høsten 🙂

0 kommentarer om “Vintage kupp!

  1. Åh, elsker etsy, har funnet masse fint der og de er utrolig hjelpsomme de jeg har handlet av.

    Kjolene er skikkelig «deg», blir sikkert superfint i et høstbryllup.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s