En laaang dag…

I dag har det vært en veldig lang dag… Vi har opplevd noe så trist som å miste et av dyrene våre. Katten vår, Muffin, som vi fikk fra Dyrebeskyttelsen rett før jul, måtte avlives i dag morges. Hun kom ikke hjem som vanlig på tirsdags kveld og dukket heller ikke opp onsdags morgen. Hun har aldri vært borte før, og jeg var urolig for at noe hadde skjedd. I går hadde vi besøk av noen venner og mens vi pratet om Muffin, plutselig stod hun utenfor. Det var veldig surrealistisk. Dessverre var gleden av gjensynet kortvarig, da hun kom inn så vi straks at hun hadde vært utsatt for noe. Jeg skal ikke gå for mye i detaljer, for det er noe av det mest grusomme jeg har sett. Hun ble hastet til akuttdyrlege og fikk nødvendig behandling og smertestillende. Hun har blitt utsatt for et angrep av en hund og hadde fått store skader på bakdelen og halen. Akuttdyrlegen var optimistisk og sa at vi nok måtte amputere halen, men at katten kunne leve videre. Da Øystein tok katten til dyrlegen i dag morges fikk vi etter undersøkelsen beskjed om at Muffin måtte avlives. Det var så store skader at hun ikke kunne reddes. Vi ønsket selvsagt ikke å påføre henne mer lidelse og hun ble avlivet i dag morges.

Det hele er bare så ufattelig trist. Vi har knapt nok sovet i natt og jeg er så opprørt inni meg. Det føles bare så urettferdig. Og jeg tenker så mye på den stakkars pusen vår. Stakkar lille pusen vår som ikke  ble et år en gang… Muffin var en fantastisk katt. Hun hadde så utrolig mye personlighet. Hun var veldig kontaktsøkende og tillisfull, og ikke minst var hun tålmodig med Sophia.

Jeg vet at Muffin har det bedre nå, men det føles fortsatt helt ufattelig at vi kunne miste henne så brått.

I morgen drar vi i bryllup til en god og gammel venninne av meg. Vi skal helt til Suldal og det blir et fint avbrekk fra denne dagen. Jeg skal også levere tre bryllupskaker i morgen tidlig før vi drar. Skal legge ut bilder på søndag.

Alle mailer som er kommet løpet av de siste dagene vil bli besvart på søndag/ mandag.

PS: Vil minne om at siste frist for forhåndsbestilling av boken med fri frakt egentlig går ut i dag, men jeg har utsatt fristen til søndag. Bruk gjerne skjemaet som ligger på «Videoblogg/ Boken» siden.

Håper alle får en strålende helg!

0 thoughts on “En laaang dag…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s