Shoppingguide: Bakeutstyr på nett :)

Bilde over viser noen av mine First Impression Moulds.

Jeg får ofte e-poster med spørsmål om gode nettbutikker for bakeutstyr og hva som er bra å ha. På kursene mine viser jeg alltid en del av utstyret mitt og forteller om de ulike tingene og hva de brukes til. Det finnes utrolig mye utstyr å velge i og flere merker. Nettbutikkene er mange og flere av dem har side opp og side ned med utstyr og dekor.

Tenkte jeg skulle dele nettbutikkene opp i norske og internasjonale.

NORSKE:
Jeg bruker to norske sider, det er kakeboksen.no og cacas.no Ellers handler jeg også en del hos Pals og Idun.

Hos kakeboksen.no finner du et bredt utvalg fra flere ulike merker. Her finner du alt du trenger til både cupcakes og kakedekor. Det er god service og rask levering.

Cacas.no har det største utvalget av Wilton produkter i Norge. Wilton er utrolig annerkjent i USA og har egne skoler for Wilton dekoratører både i USA og Europa.

INTERNASJONALE:

Først må jeg nevne «markedsplassen» Etsy.com Her kan du finne utrolig mye søtt, både vintage, håndlaget og «custom». Etsy fungerer som Epla med mange små butikker på en nettside.

Min favoritt på Etsy for cupcake dekor og former er The Bakers Confections. Her finner du strøssel, former, sukkerfigurer og masse annet, alt i flotte farger!

For cupcake wrappers har jeg enda ikke funnet noen bedre side enn Dress My Cupcake 🙂
Her finner du også de lekreste cupcake stativer!

For et godt utvalg av bl.a. PME og JEM er cakedecoration.co.uk en super side 🙂 Her har de også masse blomsterverktøy og litt Wilton produkter også.

En annen favoritt fra England er The Cake Decorating Company! Denne siden har veldig godt utvalg i bl.a. First Impression Moulds og mønsterark som du kan smelte sjokolade på. De har også masse fint strøssel!

Og til slutt, to amerikanske sider som begge har stort utvalg av det meste. Den ene er Global Sugar Art og den andre er N.Y. Cake. Begge disse sidene har et enormt utvalg og ganske rimlige priser. Rask shipping er det også.

Bare husk: Når du handler fra utlandet må du betale mva og toll om varene overstiger 200 kr. Mva er for tiden 25%. Likevel kan du spare mye på å handle internasjonalt da dette ofte er gigantiske butikker som kan selge varene lavere enn mindre butikker.

I morgen skal vi i bursdagsselskap til mamma 🙂 Jeg har lagd en nydelig kake som vi skal ha med 🙂 Ellers har jobber jeg med å sette sammen oppskriftene mine i en bok slik at det skal være litt lettere å holde oversikt 🙂 Ha en fortsatt fin helg alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s