Kurs og dekor

I dag har jeg fått masse nytt og gøyalt utstyr som skal brukes på kurset som skal være på lørdag. Jeg har også brukt de siste dagene på forberedelser. Lagd masse søte blomster i Royal Icing og jeg har også lagd en del marsipan pynt som bl.a. skal brukes på kaker i helgen 🙂 På søndag er det jo morsdag og jeg har blitt bedt om å lage noen cupcakes som skal på lokalt frokost TV i helgen. Valget falt på en sikker vinner; Red Velvet Cupcakes 🙂 Bilder av disse kommer i morgen 🙂

Noe av det jeg skal lære bort på nye kurser og Kake Bake Skolen er hvordan lage pynt i Royal Icing.

Søte små blomster i Royal Icing som passer til både cupcakes og kaker 🙂

Jeg har brukt litt tid i dag på å lage «vintage» roser i marsipan 🙂 Litt glitter gjør rosene ekstra lekre!

Steg for steg hvordan du lager lekre roser kommer på bloggen og det kommer eget kurs i marsipan og fondant pynt på Trendhuset 🙂

Gleder meg til jeg skal lage kake til min mor på søndag 🙂 Hun skal få en flott kake av meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s