Samle innlegg: The Wedding

Jeg har bestemt meg for å ta bort «The Wedding» fanen på bloggen her og legge ut en ny og spennende fane som er litt mer «up to date». Valget står mellom et eget galleri med bilder fra bloggen eller en «Hus og hage» fane… Hva vil dere ha? Vi jobber jo hele tiden med spennende ting både inne og ute, men det kunne også vært fint med en egen inspirasjons side for cupcakes og kaker tenker jeg… Kommenter om du vil 😉 Her er iallefall «The Wedding» – kort oppsumert om bryllupsplaner og giftemål i Spania.

«The Wedding»

Denne siden er dedikert til bryllupet 🙂 Og vil selvsagt handle om alt fra klærne og blomstene til invitasjoner, kaker og bordkort… Siden vil oppdateres etterhvert som ting kommer på plass 🙂
Jeg vil gjerne starte med noen av de viktigste detaljene…nemlig ringene.
Her er ringene:
Øystein sin ring 🙂 Vintage 1970-tallet.
Min ring 🙂 Vintage ca 1920-tallet.
Antrekkene…
Øystein skal som skrevet tidligere ha dress fra Lanvin. Dressen er i gammeldags smoking stil i mørkeblått med svart silkebeslag på jakken og nedover langs buksebeinet. Slik ser den ut:
Lanvin for H&M
Som seg hør og bør har vi kjøpt inn magebelte og sløyfe til smokingen. Magebeltet og sløyfen matcher skoene i svart og hvitt.
Slør…
For noen uker siden var jeg og så på slør her i distriktet. Det var ikke det store utvalget og prisen (800 kr!!!) var jo nesten mer enn jeg gav for kjolen min… På tirsdag fikk jeg kjolen og jeg begynte å lete etter slør. Nå er sløret handlet inn (via eBay), og jeg betalte ikke mer enn 100 kr med frakt! Sløret er hvitt og kort og passer perfekt til kjolen 🙂
Håret…
Som noen av dere kanskje har lest på bloggen min så ble jeg først veldig sjokkert over prisene for brudeoppsett i Spania. Tilbudet jeg fikk var på nesten 3000 kr da jeg tok kontakt med en norsk bryllupsarrangør der nede. Dette er jo det dobbelte av kjolen min og det samme som en flybillett koster… Men med bruk av Google fant jeg en engelsk sjønnhetssalong som for ca 500 kr både ordnet håret og neglene mine 🙂 Jeg har surfet litt for å finne inspirasjon til hvordan jeg vil ha håret. Både her hjemme og i Spania kjører vi 50/60-talls stil. Bl.a. så har damene i Mad Men og ikoner som Marilyn Monroe har vært til stor inspirasjon til meg og jeg har funnet noen bilder:
Location: Spania…
Vi skal jo gifte oss i Spania og selve bryllupet blir lite og intimt i Palmehagen som tilhører sjømannskirken i Villajoyosa. Vi har vært så heldige at flere av våre nærmeste venner har sagt ja til å være med til Spania for å overvære vielsen og for å feire sammen med oss etterpå. Søsteren min, Anne Marthe, blir også med som selvskreven fotograf og skal forevige alt for oss. Både Øystein og jeg har vært en del i Albir, Altea, Alfaz osv før. For selve oppholdet bestemte vi oss for å leie en villa som vi kunne bo i sammen med vennene våre. Villaen ligger sentralt i Altea med gangavstand til stranden. Villaen har 5 store soverom svømmebasseng og alt annet vi måtte trenge. Her er noen biler fra villaen:
Det ser i allefall veldig flott ut, så la oss håpe at det innfrir forventningene 🙂
Blomstene…
Siden vi skal gifte oss i Spania har jeg lenge vært litt usikker på hvordan vi skule gjøre det med blomster.
Jeg har lett litt på «Spania-sider» etter blomsterdekoratører o.l. i Altea området. Til slutt kom jeg over en britisk florist som hadde egen nettside. Sendte bilde av buketten til henne og fikk pris og råd tilbake allerede dagen etter 🙂
Her er blomstene…
Blomstene blir levert av Heidi Francis og prisen for selve brudebuketten blir 70 euro.
Vi skal også ha knapphullsblomst til Øystein og noen blomster til barna.
På selve bryllupsfesten her i Norge skal vi ha pastellfarger som tema og setter sammen blomstene selv. Jeg har funnet litt inspirasjon….

 

 

Skoene…
Noe av det viktigste du har på deg på bryllupsdagen, utenom klærne selvsagt, er skoene. Disse skoene skal du bruke i mange timer sammenhengende. Du skal sitte, gå og stå, og kanskje også danse i de samme skoene. Derfor er dey viktig å ha skikkelig skotøy. Vi skal jo gifte oss i Spania og nede i varemen må man iallefall ha behaglige sko. Men å gifte seg i FitFlops eller Birkenstocks er ikke et alternativ. Jeg var så heldig å komme over en side som selger Nina Shoes, alle Nina Shoes har innebygde geleputer og er i USA kjent for sine brudesko.
Her er mine helt hvite Nina Shoes…
Nina Electra i hvit sateng.
Øysteins sko står til smokingen. Han har også investert i ny skjorte og skikkelig magebelte med sløyfe som matcher skoene.  Her er Øysteins sko…
Klassiske herresko i svart lakk og hvitt skinn.
Bilder fra den store dagen…
Rett etter vielsen i Palmehagen
En liten katolsk kirke i Guadalest

 

Her nyter vi utsikten i Guadalest

 

Her er hele brudefølget utenfor Minnekirken i Villajoyosa

 

Far og sønn hadde like sko 🙂

 

Deilig med en kald øl etter å ha gått til toppen av Guadalest…

 

Bruden nøt også noen slurker kald øl…

 

Rock ‘n roll…

 

Brudebuketten og skoene

 

Champagnen stod klar da vi kom tilbake…

 

Frukt og melon

 

Deilige baconsurrede dadler!

 

Kyllingspyd

 

Småfisk på salat

 

Nydelig serranoskinke og spekemat

 

Tapas-buffet 🙂

 

Øystein holdt en fantastisk tale!

 

Love-tattoos ❤

 

«La oss kaste bruden i bassenget»

 

Digger dette bildet…

 

Bryllups brownies 🙂

 

Gap opp!
Søsteren min var helt suveren og har tatt fantastisk mange flotte bilder… sjekk henne ut på Facebook under Widvey Photo. Hun har studio i Kopervik og leier seg også ut for både dåp, konfirmasjon og bryllup 🙂
Liker du stilen vår?
Bryllupskjolene mine er til salgs på Epla butikken min 🙂 Her finner du både den ekte vintage kjolen som jeg hadde på bryllupsfesten og retro kjolen som jeg hadde i Spania. Og selvsagt også mange andre lekre skatter 😉

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer om “Samle innlegg: The Wedding

 1. Hei! Jeg synes det høres veldig spennende ut med en egen side med kake og cupcakes tips 😉 Må følge med hver dag og sjekke om du har kommet med noe nytt, og er i overkant interessert i cupcakes og kaker 😉 Masse bra her, du har en kjempeinterresant blogg 😉
  Lise 😉

 2. Hadde vært spennende med en egen fane til hva som skjer ellers i cupcakehuset 🙂 Prosjekter ( både små og store), hage, store og små innkjøp osv.

  Fin blogg du har fått deg Ingrid! Stå på 🙂

 3. Takk for hyggelige kommentarer!

  Jeg har bestemt at den nye siden skal være dedikert til inspirasjon. Jeg har foreløpig bare lagt ut et galleri, men skal etterhvert dele siden opp i kategorier med både cupcakes, kaker, hus og hjem 🙂
  Og kanskje kommer den en aldri så liten videoblogg med steg for steg også 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s