Cupcake demo på Trendhuset!

Slik så bilen vår ut da vi kjørte i dag morges!
Hei alle sammen! 
Beklager litt sent innlegg i dag, men dagen har gått i hundre! I dag morges kjørte vi til Stavanger med ferske og deilige cupcakes. Dette betyr at du som bor i Stavanger kan få kjøpt fantastisk gode gourmet cupcakes hele helgen på Bøker & Børst og på Stills 🙂 
Nå er det forberedelser til kveldens demo på Trendhuset på Raglamyr 🙂 Her får du en liten forsmak på hva som kommer på kurset i neste uke 🙂 Jeg vil være på Trendhuset fra kl. 19.30 til kl 20.15 i kveld.

Se alt det kjekke Wilton har til Halloween!!!
Å, jeg gleder meg kjempe masse!

Produktene fra Wilton vil du finne ekstra gode tilbud på i kveld på Trendhuset 🙂
Jeg har også vært og hentet Jentekveld bilen i dag og i neste uke kommer det til og bli en egen konkurranse med bilen!!! FØLG MED! Premien er selvsagt billetter til Jentekveld! Btw: Kun 6 VIP billetter igjen nå! Løp og kjøp jenter! Lene avslører også snart på bloggen sin hvilken superkjent toppblogger som tar turen til Haugesund bare for å være med på Jentekveld 🙂 Spennende!!!
Cupcakes til Halloween?

PS: Skal du bestille CUPCAKES til HALLOWEEN? Da må vi ha din bestilling senest på onsdag i neste uke! 

post signature

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s