På plass i London!

Da er vi på plass på hotellet vårt i London  🙂 Nå skal vi bare pakke litt ut og så er det rett på shopping!
Hotellrommet vårt er fantastisk! Jeg legger ut bilder i kveld 🙂

PS!!!
Har du lyst til og vinne dette utstikkersettet???

FØLG MED! Mer info kommer i morgen 🙂

post signature

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

0 kommentarer om “På plass i London!

  1. Jeg skal på jentetur til London i november. Aldri vært i England før. Har du noen tips til hvilke butikker som kan være verdt en visitt? Og da tenker jeg spesielt på butikker som selger bakeutstyr og vintage dippedutter 😀

  2. Hei Monica :)Så hyggelig! London er kjempe gøy!Mitt tips er å gå i covent Garden! Her finner du mange av de samme butikkene som på Oxford St, men uten så mye kø. I Covent Garden er det mye vintage og mye retro. Camden er jo stedet for markeder og vintage :)Når det gjelder bakebutikker så vet jeg om en i South Kensington; Jane Asher. Det er samme butikk som Hummingbird Bakery kjøper sin pynt fra. Ellers anbefaler jeg egentlig og handle på nett… Du finner mye på bl.a: http://www.nycake.com og http://www.thecakedecoratingcompany.co.uk :)Kos deg masse i London! For billige sko anbefaler jeg New Look, Primark ligger rett over gaten og er også verdt en titt 😉 Ingrid Marie 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s