Fake Ice-Cream Cupcakes


Hva passer vel bedre nå i høst enn en falsk iskrem, men som likevel smaker fantastisk?

Dette er Fake Ice-Cream Cupcakes 🙂
Denne varianten er av Oreo Cupcake og kremost frosting som er farget rosa 🙂
Det er iskremkjeks fylt med en deilig cupcake og frostet. Det ser nesten ut som en softis, men smaker kake 🙂
Idéen fikk jeg i sommer og jeg har jobbet med å få tak i kjeks som kunne brukes siden… Sist fredag fikk jeg endelig kjeksen!
Jeg lagde også en variant med sjokolade cupcake og sjokolade frosting.
Her er oppskrift på Fake Ice-Cream Cupcakes med Oreo kjeks…
Sett ovnen på 160 C.
Du trenger:
– 150 g smør
– 200 g sukker
– 3 store egg
– 2 ts vaniljesukker
– 2 ts bakepulver
– 300 g mel
– 1,5 dl melk (helst h-melk)
– 1 ts SP (kan utelates, men gir bedre resultat, bruk evt 1 ss Maizena)
– 1 pakke knust Oreo kjeks
Pisk sammen smør og sukker til krem først. Pisk inn ett og ett egg. Pisk lett mellom hvert egg. Bland sammen alt det tørre i en bolle og ha i halvparten av dette. Miks dette inn. Ha i resten av det tørre og hell inn melken mens du kjører mikseren på lav hastighet. Ha i 1 ts SP og miks inn denne.
Ha Oreo kjeksen i en frysepose e.l. og rull over med en kjevle e.l. Knus kjeksen til du har små biter.
Rør kjeksen inn i røren med en slikkepott e.l.
Vil du lage med sjokoladesmak bytter du ut Oreo kjeks med 100 g hakket sjokolade eller 3 ss kakao.
Fyll røre 3/4 fult i kjeksen.
Stek i 20 min på 160 C midt i ovnen.
Jeg har brukt et «muffinbrett» fra Ikea for å steke disse. Ikea sine brett er høye og smale i forhold til standard brett. Men du kan også fint bruke et vanlig brett.
Slik ser resultatet ut etter steking.
Dette er varianten med sjokolade. Pyntet med en bringebærtopp 🙂
Oreo varianten pyntet jeg med en mini-Oreo på toppen 🙂
Kremostfrosting lager du slik:
100 g smør, 200 g kremost, ca 500 g melis.
Miks sammen smør og kremost først. Miks så inn melis til du har en lett og luftig krem.
La kremen hvile i kjøleskapet 10-15 min før du bruker den.
PS: Både McDonald’s og Burger King har slike kjekser om du ikke finner dem i butikken.
Fake Ice-Cream Cupcakes kan nå bestilles som en del av «Cupcakes på levering» menyen.

post signature

//

22 kommentarer om “Fake Ice-Cream Cupcakes

 1. Bra blogg, Ingrid Marie! Det er Magne fra VG her. I dag har jeg valgt innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG, du finner det nederst på forsiden til VG Nett! Følg Lesernes VG på http://www.facebook.com/lesernesvg og http://twitter.com/lesernesvg så får du tips om andre gode blogger også. Alle som har forslag til gode blogger jeg kan anbefale på VG Netts forside kan sende meg et tips på magne.antonsen [@] vg.no

 2. Disse ser jo helt herlige ut! Jeg har sett lignende cupcakes tidligere, men har som deg også slitt med å finne pasende kjeks. Hvor fikk du tak i dine?

 3. Hei Malin :)Både Burger King og McDonald's har slik kjeks… Jeg har kjøpt min kjeks fra Diplom Is 🙂 Flott blogg du har forresten ;)Ingrid 🙂

 4. skulle gjerne hatt bestillt av deg men jeg er i østfold …. skal ha bryllup og hadde vært stilig og hatt disse muffinsene i flere varianter skal ha en ¨blomste dekorasjon med muffinser på bordene også

 5. He Rebecca,Rosa frosting får man ved å tilsette litt konditorfarge. Jeg bruker gelefarge fra Wilton. Brun frosting er sjokoladeforsting og den finner du oppskrift til på bloggen min 🙂 Så hyggelig Maya 🙂 Jeg leverer cupcakes til brylluper… men Østfold va jo et lite stykke unna da.Ingrid 🙂

 6. Hei Ingrid,Jeg har lett etter slike kjeks lenge nå både i Norge og Sverige, men har ikke funnet noen som selger til privatpersoner. Har Diplom Is noe utsalg på Gjelleråsen du har dratt til eller hvordan har du fått kjøpt de..???

 7. Hei Stine,Jeg lette lenge jeg også og så fikk jeg tips at man kunne få tak i hos Diplom Is. Jeg driver jo catering og fikk bestilt inn kjeksene via firmaet mitt. Men Burger King har også slike kjeks og det går jo an og høre med de? Evt kan du sende meg en e-post og så kan jeg se om jeg kan skaffe kjeks til deg ;)Ingrid 🙂

 8. Hei!SP er en kakestabilisator som brukes for og gi kakene mer volum og finere struktur :)Takk! Så hyggelig 🙂 Jeg prøver alltid og legge ut oppskriftene som jeg bruker :)Ha en fin dag! Ingrid 🙂

 9. Så kjempeflotte cupcakes,ble helt hekta her nå,må bare dra på macern i morra og få laga sånn til jul,må jo bli kjempefine med rød og hvit frosting i samma posen og litt gull eller søivglitter og spray ,åh jeg gleder meg.
  kjempeherlig blogg ass.
  Riktig God jul
  Kjersti

  • Takk Kjersti!
   Så hyggelig kommentar 🙂
   Det er jeg helt enig i 🙂 Du kan også lage dem som «Snowball cupcakes». Bruker da kokos som dekor og det ser ut som en snøball.

   En riktig god jul til deg også 🙂

   Hilsen Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s