JIPPI! Vi skal reise :)

Torsdag neste uke reiser Øystein og jeg på vår årlige London tur 🙂
Dette har jeg gledet meg til! Jeg elsker London og har en liste like tjukk som telefonkatalogen over hva jeg skal shoppe 🙂 I fjor var jeg jo gravid da vi var der og det ble ikke så mye shopping på meg. I år er også Sophia med og de har så utrolig mye fint til barn i London. Og sko, masse SKO! Jeg har allerede sjekket ut nettsidene til mine favoritt butikker og sett meg ut et par funn 🙂 London er også supert for vintage 🙂 

Jeg har ordnet «Top Secret» hotell og vi var så heldige at vi fikk The May Fair til en helt fantastisk pris!
Når du velger «Top Secret» hotell avsløres ikke hotellet før man har betalt rommet. The May Fair som vi skal bo på ligger rett ovenfor Nobu som er den beste plassen for sushi i London. Hotellet vårt ligger rett i nærheten av Bond Street og Oxford Street. Personlig så liker jeg meg best i Covent Garden og vi kan også spasere bort hit. Vi har selvsagt wi-fi på hotellet og jeg vil blogge litt fra London 🙂

Diamond Jacks er en av de kuleste tattoo sjappene i London og ligger i Soho. Sist vi var her fikk Øystein seg 2 nye tatoveringer. Denne gangen skal vi ha oss nye begge to 🙂

Kanskje kommer jeg hjem med en slik en?

En cupcake burde vel være midt i blinken 😉
Følg med i neste uke for egne blogginnlegg fra London 🙂

post signature

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = «//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1»; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s