The cat is out of the bag!

Nå er hemmligheten avslørt! 
Det hemmelige prosjektet er «Jentekveld 2011«.
Dette blir en helt fantastisk kveld, bare for damer 🙂
Her blir det show, flotte stands, premier, gaver, ja, utrolig masse gøy!
Sjekk ut den fantastiske nettsiden vår og bli med på siden vår på Facebook 🙂
Her er noen bilder fra «backstage» TV Haugaland.
Lene, strålende som alltid 🙂 PS: Sjekk de lekre skoene til Lene fra Unisa og sammen med skinnende skinny jeans som Lene sa hun hadde fått fra Fransa strålte Lene og så ut som hvilken som helst supermodell!

Sjekk ut det søte antrekket mitt! Måtte jo ha noe nytt siden jeg skulle på TV i kveld… Vintage utvalget i Haugesund er så som så… Valget falt på nytt fra B-Young. De har så utrolig mye kult i 60/70- talls stil i butikkene sine nå. «Indian Summer» er nøkkelordet i høst. Jeg har på meg en kjole med fjær i brente farger og en lekker kort jakke med 60-talls snitt over. Strømper fra H&M og sko fra Vagabond. Smykket er også fra B-Young.
Nå er jeg i full sving med å sette sammen spennende cupcakes til i morgen! Som jeg skrev tidligere i dag kan dere snart finne CUPCAKENE mine på en café i Haugesund! Vel, i morgen kommer de første smaksprøvene og de får dere tak i på Café René på Rica Maritim hotell. En av de få caféene med lekeplass til barna! LØP OG KJØP 😉
Til alle som skal på kurs i morgen kveld; Dette blir kjempe spennende! Vi gleder oss!!!! See you there 🙂

post signature

Noe av innlegget er reklame.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s