Mye som skjer denne uken!

I går var jeg i studio på nok en fotoshoot! Etter en travel dag på lørdag og en full dag med jobbing på søndag også var det opp og hopp i dag tidlig for et nytt møte… Prosjektet som jeg jobber sammen med Lene og Yngvar på er kjempe spennende og hver dag faller nye biter på plass 🙂 Se bilder fra søndagens fotoshoot på Lene’s blogg her. På ONSDAG er dagen da det hele avsløres på TV Haugaland, få med deg 17.30 Direkte for og finne ut hva dette er! Jeg sier det nok en gang, jenter; GLED dere 🙂

Sophia er hjemme fra barnehagen i dag og vi har prøvd ut en ny oppskrift på CUPCAKES 🙂 Denne med bilder kommer litt senere… Cupcakene er laget med kokos (min favoritt) og sjokolade… Mmmmm!

PS: Det er fortsatt 2 ledige plasser på kurset på torsdag. Gleder meg kjempe masse til kurset! Skal også til Vikebygd på fredag og holde kurs for 4 spreke damer der inne 🙂 Bilder og referat fra kursene vil komme på bloggen til helga 🙂 Ha en fin dag!

Jeg har plassert min blogg i Haugesundnorske bloggkart!
post signature

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s