Cupcake demo lørdag 27/8 på Traktøren Oasen Storsenter

Hallo 🙂
På lørdag skal jeg ha cupcake demo på Traktøren på Oasen Storsenter mellom kl 12 og 15. Kom innom for tips og gjerne en liten smakebit 😉 Traktøren kommer også til og ha kjempe gode tilbud i sin bakeavdeling!

Jeg skal bl.a. vise hvordan man bruker de forskjellige tippene og hvordan man enkelt kan lage og farge smørkrem frosting 😉 Jeg tar også noen cake pops med meg som jeg deler ut 😉

Kom innom Traktøren på Oasen Storsenter, lørdag 27. august mellom kl 12 og 15 for små gleder og fristelser 😉
PS: Det er nå kun 3 plasser igjen på cupcake og selskapsmat kursene som holdes 22/9 og 29/9! For mer info og påmelding, send en e-post til: imwidvey@passion4vintage.com
Jeg har også veldig lyst til å holde kurs i Stavamger/ Sandnes i oktober… Er det noen som har lyst til og delta på kurs der, send meg gjerne en e-post! Jeg har allerde fått noen forespørsler og jeg trenger min. 10 stk for å holde et kurs 😉
Au revoir!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s