Luksus Sjokolade Cupcakes m/ Jordbærmousse fra Dr. Oetker

Luksus Sjokolade Cupcakes med jordbærmousse fra Dr. Oetker.
Siden vi skal ha stand på Fiskeridagene neste uke er jeg ganske opptatt med forberedelser. I morgen skal vi i selskap til en venninne av meg og jeg tar jo gjerne med noen cupcakes 🙂 Et selskap = en anledning for å prøve ut en ny oppskrift. Jeg ville veldig gjerne lage en cupcake med mørk og fyldig sjokoladebunn, nesten som en brownie, men med en frisk frosting på toppen. Jeg hadde ikke mer fløte hjemme og kunne derfor ikke lage jordbærmousse fra bunnen av. Bestemte meg derfor for å prøve ut denne «nyheten» fra Dr. Oetker. Den var veldig lett og lage 🙂

Moussen jeg brukte.

Moussen piskes opp med 2 dl melk og piskes til den er stiv (ca. 4 min).

Moussen er lett og luftig og en pakke holder til ca 12 cupcakes.

Jeg har også dekorert med rosa og hvite perler fra Dr. Oetker.
Oppskrift på cupcakene kommer etterhvert sammen med oppskrift på en ny frosting 🙂
Au revoir!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s