Ekstra mørke cake pops… + litt om Fiskeridagene på Åkrehamn!

Ekstra mørke cake pops
Jeg har fått inn en bestilling på Cake Pops til helgen som kommer og tenkte at jeg skulle prøve ut en ny variant. Lagde derfor en ekstra mørk variant. Denne lagde jeg av brownies smuler og ekstra mørk sjokolade ( 70% mørk sjokolade). Pyntet dem litt forskjellig og lot bl.a. naboene smake 🙂 Dette er cake pops som passer perfekt som godteri til en kopp kaffe 😉
Her er fremgangsmåten…
Du trenger:
– 1 stk brownies kake i smuler (jeg lager halvparten av denne oppskriften)
– 2 ss Philadelphia kremost
– 3 ss smør
– 100 g melis
– 200 g ekstra mørk sjokolade til dekor og festing av cake pops pinner
– cake pops pinner, sugerør, e.l.
– strøssel eller annen pynt om du ønsker
Smuldre kaken godt opp i biter i en bolle. Miks inn kremost, smør og melis. Det er dette som binder smulene sammen slik at du kan lage kuler av dem. Begynn å lage kuler og sett disse på et fat på bakepapir. Jeg bruker en stor teskje for å få lik mengde deig til kulene slik at de blir ca samme størrelse. Sett fatet med kulene i fryseren i ca 20 min, evt kjøleskapet.
Smelt noen biter av sjokoladen i mikroen. Dipp enden på pinnene oppi og sett dem inn i kulene. Når du har gjort dette på alle kulene så setter du dem i fryseren igjen. La de stå i minst 30 minutt før du tar dem ut. De kan også stå over natten om du vil.
Smelt resten av sjokoladen i en bolle i mikroen eller i vannbad. Dipp kulene ned i sjokoladen, rull dem gjerne rundt og la dem bli helt dekket av sjokoladen. Pass på at de renner godt av seg. (Når kulene er kalde vil sjokoladen stivne raskere.) Rull så kulene i strøssel om du ønsker. Jeg har brukt strøssel fra Dr. Oetker på mine cake pops.
Noen cake pops satte jeg rett på fat, mens noen satte jeg i mini cupcake former.
Fiskeridagene på Åkrehamn
Jeg har vært så heldig at jeg skal få ha stand på Fiskeridagene neste uke. På Fiskeridagene fylles kaien på Åkrehamn opp med boder, stands og mye mer. Her er det både tivoli for barna, fiskekonkurranse og underholdning for de voksne. Fiskeridagene er en kjempe koselig «festival» som er blitt tradisjon på Åkrehamn. Fiskeridagene arrangeres i år fra torsdag 4. august til søndag 7. august.
På standen min på Fiskeridagene på Åkrehamn blir det salg av både cake pops, brownies og selvsagt cupcakes!
En av mine samarbeidspartnere på Fiskeridagene er Traktøren på Oasen Storsenter. Og hos meg kan du derfor få kjøpt delig kaffe fra Nespresso til din cupcake, cake pops eller brownies.
Kom innom min stand for en liten smaksopplevelse!
Au revoir 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s