Crushed Pineapple Cupcakes :)

En av mine favoritt frukter er ananas, den søte og syrlige smaken er kjempe god synes jeg. I gulerot cupcakene som jeg lager er det knust ananas, dette gir dem en ekstra fruktig smak. Derfor tenkte jeg at jeg kunne lage cupcakes med ananas smak.

Crushed Pineapple Cupcakes

Cupcakene ble servert i selskapet på torsdag og passet perfekt til denne flotte fruktkorgen vi fikk av Eli.
Eli er moren til svogeren min, Jarle. Tusen takk Eli!!! 🙂
Her kommer oppskrift på mine ananas cupcakes…
Du trenger:
– 100 g mykt smør
– 150 g sukker
– 2 egg
– 150 g mel
– 1 ss Maizena
– 1,5 ts bakepulver
– 2 ts vaniljesukker
– 1,5 dl kremfløte
– 1 boks ananas (knuses/ hakkes i blender e.l. uten saften)
– 3 ss kokosmasse
Begynn med å piske sammen smør og sukker til krem. Tilsett ett og ett egg, pisk i ca 2 min mellom hvert egg. Bland sammen alt det tørre og pisk dette godt inn. La det gjerne piskes i 2-3 min. Ha i fløten og pisk dette godt sammen. Ta vare på saften fra ananasboksen (denne skal i frostingen). Knus/ finhakk ananasbitene og ha dem i røren sammen med 3 ss kokosmasse. Rør dette godt inn.
Ha røren i middels store cupcake former. Jeg fyller alltid 3/4 av formene fulle. 
Stekes i ca 13-15 min på 175 C i forvarmet ovn.
Når cupcakene er ferdig stekt og har begynt å kjøle seg ned begynner du på frostingen. Den har selvsagt også ananas smak 🙂
Her trenger du:
– 75 g mykt smør
– 3 ss Philadelphia kremost
– ca 350 g melis
– 3-5 ss ananas saft
Miks sammen smør og kremost først, bland så inn halvparten av melisen. Tilsett noen spiseskjeer ananas saft og resten av melisen. Frostingen skal bli lett og luftig. La denne stå i kjøleskapet i ca 5 min før du bruker den.
Jeg farget litt av frostingen grønn og resten brukte jeg fargen «Gold» fra Americolor. De grønne perlene som jeg har dekorert med er fra Wilton.

I går ble det ikke noe blogging fordi vi veldig spontant dro på dagstur til Stavanger. Vi kom hjem med hele 7 nye kyllinger! 4 Dverg Kochin og 3 Danske Landshøns. Bilder av de nye kyllingene kommer 😉
Ha en flott helg!
Au revoir 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s