Hjemmelaget Oreo is :)

Jeg hadde litt knust Oreo kjeks til overs etter at jeg bakte Oreo Cupcakes, jeg hadde også eggeplommer fra Flower Power Cupcakene. Is laget med eggeplommer og fløte er kjempe godt. Og med det fine været vi har hatt de siste dagene fant jeg ut at jeg ville lage litt is. 
Hjemmelaget is er kjempe lett og lage. Her kommer oppskriften…
Du trenger:
– 4 eggeplommer
– 100 g sukker
– 1 liten kremfløte (piskes)
– 2 ts vaniljesukker
Jeg tilsatte 3 knuste Oreo kjeks som smak, men du kan også tilsette rørte jordbær, hakket sjokolade, etc.
Begynn med å piske eggeplommer og sukker til eggedosis. Sett denne til side. Ha vaniljesukkeret i kremfløten og pisk denne til krem. Rør forsiktig inn eggedosisen. Helt til slutt rører du inn Oreo kjeksen (eller annen smak).
Sett i fryseren i minst 5 timer! Jeg lot min is stå over natten…

Enjoy!
Au revoir 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s