Cake pops med havregryn og kokos

I dag har jeg lagd enkle og kjappe cake pops. Disse er super lette og lage og du bruker bare 15 min på å røre sammen alt 🙂 Cake pops er kakesmuler blandet med frosting, dyppet i glasur og pyntet… Det finnes uendelig mange muligheter når det gjelder smak, dekor osv. Jeg har lagd en enkel variant som ikke krever at du lager en kakebunn først. Disse er en sunnere variant av cake pops.

Cake pops med havregryn og kokos 🙂
Slik lager du disse…
Du trenger:
– 1 dl sukker
– 3 ss kakao
– 2 ts vaniljesukker
– 2 dl havregryn
– 1 1/2 dl kokosmasse
– 2 ss mykt smør
– 1 egg
Dekor:
– 100 g mørk sjokolade (smeltet)
– 6 ss melis
– 2 ss smør
– 2 ss melk
– en skål med kokos
Cake pops pinner, sugerør, e.l.
Bland sammen alt det tørre i en bolle, smuldre inn smøret og rør godt rundt. Ha så i egget og bland alt godt sammen. Du skal få en klissete og hard røre. Sett denne kaldt i kjøleskapet i minst 20 min.
Bruk en spiseskje til å ta røre ut av bollen med. Rull runde kuler av røren. Når du har rullet kuler av hele røren lager du klar dekoren. Smelt sjokoladen sammen med melk og smør, rør inn melis. Nå har du en blank og fin flytende krem.
Dypp pinnen først i kremen og sett den så inn i kulen. Når du har gjort dette med alle kulene dypper du dem forsiktig i kremen og lar dem renne av seg litt, så dypper du dem i skålen med kokos. Sett dem på en tallerken, i små cupcake former e.l.
Jeg har satt mine cake pops i silikon former fra Panduro Hobby, 12 stk for 59,-
Au revoir 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s