Blueberry vanilla cupcakes

Blueberry Vanilla Cupcakes….mmmm!

Cupcakes med ekte blåbær i 🙂
Jeg hadde kjøpt inn blåbær til helgen og fant ut at jeg måtte bruke de som ikke ble spist opp til noe. Siden jordbær cupcakene smakte så godt så bestemte jeg meg for å prøve uten variant med blåbær i. Resultatet ble myke og deilige cupcakes med smak av blåbær 🙂 Disse er lette å lage og du trenger egentlig ikke å dekorere dem om du ikke ønsker det for de smaker kjempe godt både med og uten frosting 😉
Her er oppskriften….

Du trenger:
– 150 g smør
– 200 g sukker
– 3 egg
– 200 g mel
– 2 ts bakepulver
– 1 ss vaniljesukker
– 1 ss maizena
– 1/2 pakke vaniljekrem
– 1 skål med blåbær (ca. 15 store bær)

Begynn med å piske smør og sukker til krem. Tilsett ett og ett egg og rør godt mellom hvert egg. Ha det tørre i en bolle og tilsett halvparten av dette. Ha i litt av vaniljekremen og miks dette godt sammen. Tilsett resten av det tørre og vaniljekremen. Ha i blåbærene til slutt og miks disse inn. Blåbærene vil nok dele seg i røren, det gjør ingenting.

Fyll formene 3/4 fylle og stek i ca 12 min på 175 C.

Jeg dekorerte med litt blåbærfrosting og noen sukkerperler fra Dr. Oetker.
Lag frostingen mens cupcakene kjøler seg ned. Denne frostingen lages som vanlig smørkrem, men jeg har byttet ut melk med blåbærsaft. Pisk sammen 75 g mykt smør, 300 g melis og ca 3 ss blåbærsaft (ublandet). Jeg har brukt litt blå farge fra AmeriColor for å få en ekstra blå farge på frostingen. 

Del gjerne med venner 🙂 Jeg delte med min venninne Karen og hun syntes de både så kjempe søte ut og smakte godt 🙂
Au revoir!

0 kommentarer om “Blueberry vanilla cupcakes

  1. Takk Birte 🙂 Fargen heter Sky Blue fra AmeriColor og er kjøpt på The Cake Decorating Company. Det ligger link til nettbutikken deres på siden min :)Dnne oppskriften anbefales absolutt! Utrolig lette og friske cupcakes :)Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s