Jentetur til Vikingfestivalen på Bukkøy :)

I dag har Sophia og jeg vært på tur til Vikingfestivalen på Bukkøy. I begynnelsen av juni arangeres det hvert år vikingfestival. Da blir vikinggården på Bukkøy full av liv! Det er mange boder hvor man kan kjøpe «ekte» viking ting som bl.a. sølv og bronse smykker. Barna kan få seg tre-sverd eller pil og bue. Det blir holdt show av gjøglere og man kan få se viking kamper. Det er også boder som selger «viking mat».
Sophia fikk prøve seg på ponny ridning 🙂

Her får vi se hvordan vikingene arbeidet.

Det er stort marked med både keramikk, våpen, smykker, klær og mye mer…

God stemning og sol på Bukkøy i dag 🙂
Vi hadde en veldig fin tur til Bukkøy og det var en herlig måte å tilbringe formiddagen på. Utpå ettermiddagen kom det en stk trøtt og sliten, men veldig glad Øystein hjem. Han kunne fortelle om koselig hyttetur som utdrikningslag med god stemning. Og brownies kaken som jeg hadde laget til ham hadde gått som varmt hvetebrød… Av alt jeg har laget er dette den aller beste kaken sier Øystein 🙂
Au revoir!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s