Se min garderobe…del 3

I dag skal vi dekorere både lokalet og cupcakes. Tenkte først at jeg skulle dele det siste vintage kuppet mitt med dere. Jeg har fått tak i en nydelig blomstrete kjole i bohem stil fra Gunne Sax, vintage fra 70-tallet.

Her er kjolen 🙂

Kjolen har fin U-utringning med blondekant rundt.

Mønsteret er fullt av blomster i forskjellige størrelser og det er mange søte blondedetaljer.
Armene er 3/4 lange og i blonder.
Kjolen er fra en av mine favoritter på eBay, American Archive. Gleder meg til solen kommer slik at jeg kan ta kjolen i bruk 🙂 Gunne Sax var forresten et av de mest populære merkene i USA på 70-tallet og har laget masse i typisk bohem/ hippie stil. 
Nyt fridagen!
Au revoir 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s