Idé til bordkort…

Tenkte jeg skulle dele idéen min til bordkort med dere…

Mini cupcake bordkort…
For lenge siden så jeg noe lignende i et blad. Kom på dette da jeg satte meg ned for å lage bordkort til navnedagen. Vi blir hele 35 stykker på lørdag. I morgen skal vi dekorere lokalet og det siste settet med cupcakes skal bakes. Bilder fra selve navnedagen kommer på søndag. 
Au revoir!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s