Dagens middag; Pesto og kremost kyllingfilet

Her i huset går dagene i hagearbeid og selvsagt baking og matlaging til Sophias navnedag som er på lørdag. I dag har jeg lagd enda flere spicy cheeseballs, lagd mini cupcakes som jeg skal bruke som dekor og lagd noen rosa vanilje cupcakes… Jeg har fått mitt siste vintage kupp i posten og hele 8 iPhone cover som jeg gjorde et kupp på, betalte ikke mer enn $ 8 med frakt for alle coverne!

Øystein nærmer seg nå hele 10 kg ned i vekt! Vi har nå hatt et super sunt kosthold i 2 måneder. Vi har jo kuttet ut det meste av pasta, poteter, hvetebrød og ris. Øystein spiser bare lavkarbo brød og jeg har laget flere kjempe gode oppskrifter på lavkarbo brød (skal dele disse etterhvert). Vi spiser ingen farseprodukter, kun renskåret kjøtt og fisk. Og selvsagt spiser vi masse frukt og grønnsaker. Øystein har også gjort et kutt når det gjelder øl. På grillen vår denne sommeren vil du nok ikke finne pølser eller «kjøpe» burgere. Vi nyter begge to den gode følelsen dette sunne kostholdet gir! Det blir spennende og finne sunn grillmat i sommer!

Nå over til dagens middag… Dette er en rett som er super lett og lage. Kyllingen blir kjempe god og ikke minst veldig saftig.

Begynn med å steke 2 stk kyllingfileter i litt olje, krydre dem lett og stek ca 2 min på hver side. Smør dem godt inn med grønn pesto mens de fortsatt ligger i pannen.

Legg så kyllingene i en ildfastform. Smør på et lag med kremost (helst med en smak du liker), hakk cherry tomater i biter og legg oppå. Topp det hele med revet ost og basilikum. Stekes i ca 20 min på 180 C i forvarmet ovn.

Jeg valgte å servere kyllingen sammen med fullkornsris og hjemmelaget tomatsalsa. 
Kyllingen smaker også godt på f.eks. en ruccola salat med oliven til.
Au revoir 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s