Dagens sunne middag: Gresskarsuppe…

Ny suppe…
I dag har vi prøvd ut nok en suppe; «Gresskarsuppe» Jeg hadde ingen forventninger til smak eller noe. Har ikke spist noe særlig gresskar tidligere. Suppen er laget på purreløk, gresskar, kylling og smakssatt med timian. Denne suppen var nesten like god som den røde linsesuppa.

Oppskriften:
Begynn med å skjære opp en purreløk og finhakk 2 fedd hvitløk, fres dette i litt olje. Ha i 8 dl vann og en hønsebuljong. Tilsett noen cherry tomater i biter, 2 gulerøtter i biter og et lite gresskar som du har skjært i små terninger. La det hele småkoke i ca 20 min. Stek to stk kyllingfileter i små biter, krydre disse med litt grillkrydder. Ha kyllingfiletene i gryta og tilsett 2 ts med tørket timian. Smak til med salt og pepper om du ønsker. Bon apetit!
Øystein gir denne suppa 8 av 10 poeng og jeg er enig!
Au revoir 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s