Fisketur og grilling i finværet :)

SOL!!!

I dag har vi brukt mesteparten av dagen utendørs. Det har vært fantastisk vær og vi har bl.a. besøkt min farmor, hatt kaffebesøk på plattingen vår og gått tur sammen med min mor og hennes mann ut til Bleivik. På Bleivik slo vi opp «camp» og grillet. Øystein prøvde fiskelykken, men måtte nøye seg med medbrakt laks. Belle (den minste hunden) er 6 år i dag. Belle elsker sol og varme 🙂
Her er noen bilder fra dagen:
Belle soler seg 🙂

Sophia var med i bæresele. Her sitter Øystein midt i «campen» vår.

Vi så også mange søte lam 🙂
Alt i alt en fantastisk og herlig vårdag! Selv på grillen har vi hatt sunn mat (laks) og Øystein kan nå være stolt av å ha gått ned hele 4 kg! Han er allerede halvveis av de 8 kiloene han skal gå ned…
I morgen får vi besøk fra Stavanger og jeg skal bake en ny kake… lurer på om jeg skal prøve meg på en ny fromasj kake… På mandag skal jeg legge ut bilder av det nye bordet vårt som Øystein har montert på plattingen vår 🙂 Skal også oppdatere bryllupssiden for jeg har nå kjøpt slør og vi har blitt enige om blomster.
Au revoir 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s