Pikekyss :*

Dekor…
I går lagde jeg pikekyss som jeg skal dekorere min mango kake med i dag. Disse kan du oppbevare i flere måneder før du skal bruke dem. Du kan lage dem med smak, f.eks: sitron, peppermynte, jordbær etc…Jeg har lagd med vanilje smak og brukt Wilton gelefarge for å gjøre dem fargerike 🙂

Pikekyssene gjør seg godt på Norgesglass på kjøkkenet vårt 🙂
Slik lager du pikekyss…
Sett ovnen på 90 C.
Du trenger:
– 2 eggehviter
– 1/2 klype salt
– noen dråper sitron
– 5 – 10 dråper smaks essens (vanilje, jordbær, etc)
– 80 g sukker
Bland sammen de fire første ingrediensene. Pisk dette til hvitt skum. Tilsett en og en skje med sukker etterhvert. Margengsen er ferdig når du har en silkeaktig fluffy masse. Om du vil farge pikekyssene så deler du opp marengsen og rører inn farge.
Ha marengsen oppi sprøyteposer og sprøyt ut på et bakepapir. Jeg har brukt en liten stjernetipp fra Wilton. Lag dem så høye/ store som du selv vil. Når du er ferdig settes brettet i ovnen i ca 1 time for best resultat.
Au revoir 😉

0 kommentarer om “Pikekyss :*

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s