Øysteins ring… og dagens sunne middag :)

VÅR!!!
I dag har det vært fantastisk vær og vi har gått hele to turer. Plattingen utenfor er ferdig og skal få et bord og to stoler slik at vi kan nyte de fine dagene som kommer fremover. Vi er nå på let etter et koselig kafe-sett som passer sammen med resten av huset vårt. Gjerne i gammel fransk landstil. Det blir spennende og se hva vi finner…

The ring…
Tidligere denne uken lovte jeg dere at jeg skulle legge ut bilde av ringen til Øystein. Ringen fant vi på etsy.com og er en vintage gullring fra 70-tallet med diamanter og en W av gull midt på ringen. Vi var litt usikre på om den kom til å passe, heldigvis var den perfekt! Damen som vi kjøpte ringen av hadde sendt med en søt liten lapp med hyggelig hilsen på 🙂 Her er ringen:

Her er ringen med hilsenen vi fikk…

Som dere ser, helt unik!


Middag…
Dagens sunne middag ble kyllinggryte med tomater og kikerter. Nok en sunn middag på under 15 min!
Gryteretten lager du enkelt av 1/2 finhakket løk, 1 finhakket chili, 1 boks hakkede tomater, 1 boks kikerter og 2 stk kyllingfileter i biter. Fres løken, chili og tomatene i gryta, hell i 1,5 dl vann og la dette småkoke litt mens du steker kyllingen. Krydre kyllingen med safran, salt og pepper. Ha kikertene (hell av vannet) og kyllingen i gryten sammen med litt basilikum, 3 ss sukker og 1/2 ts kanel. La alt sammen stå og trekke i 5 min og det er klart til servering. 
Enjoy!
Dagens sunne middag får 6/10 poeng.
Au revoir 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s