Kaker og bad, del 1 :)

Kaker…
Dagen i går og i dag har jeg prøvd ut nye baketing som jeg fikk i posten før helgen. Har bl.a. prøvd ut den nye sjakkmønsterformen og blomsterformen jeg fikk.

Her er resultatene av det:

Sjakkmønster kaken består av sjokolade-og vaniljebunn med sjokoladekrem mellom lagene. Storm sier at dette var den beste kaken han noen gang har smakt! Gøy 🙂

Blomsterkaken er til Sophia sitt søskenbarn Melina som vi skal besøke i dag. Denne har vanlig sjokoladebunn og smørkrem frosting som jeg har hatt noen dråper peppermynteolje i.

Badet!
Denne uken har jeg lovt å legge ut bilder av hvordan vi pusset opp badet… Før jeg legger ut resultatet skal jeg selvsagt vise dere hvordan det så ut. Jeg har jo allerede beskrevet fargene for dere. Men her har dere da altså «før» bildene av bad og vaskerom som var to separate rom.

Bildene under viser samme delen av rommet etter at Øystein hadde ribbet alt av vegger, tak og gulv.
Visjonen om badet var litt annerledes enn kjøkkenet. Men vi ville gjerne ha badet i samme stil. Vi ville ikke ha et «standard» fliselagt bad. Men ønsket innslag av forskjellige materialer. Forskjellig størrelse på flisene som er brukt osv. På badet som det er på bildet var det kun to små vinduer og et lite vindu på vaskerommet. Vi ønsket jo å få større romfølelse og ikke minst ha et lyst og trivelig bad. Vi bestemte oss derfor for å sette inn to takvinduer. Dobbel dusj og dobbel dusj skaper fred i hjemmet, så det måtte også inn. Vegghengt toalett for enklere vasking… Og ikke minst masse, masse lys! 
Etter at alt var revet begynte prosessen med å støpe nytt gulv, legge varmekabler, isolere og gipse… Så skulle flisene velges ut. Her var vi på alle flisebutikkene i distriktet og fikk med oss forskjellige rester. Drømmen om dusjen var en mosaikk dusj satt sammen av mange forskjellige farger og type fliser. Rundt vasken skulle det også integreres et 8-tall for husnummeret her. 8-tallet var kjøpt på ferie i Tunisia.
Etterhvert ble også nyheten om Sophia oppdaget og en smart løsning for stellebord skulle også inn på badet. Løsningen som vi har er vi kjempe fornøyde med og den legger jeg ut senere i dag!
Nå bærer det av sted på besøk til Melina! Del 2 kommer senere 🙂
Au revoir!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s