Mer 70-talls mote :)

Inspirasjon…
En side som jeg elsker på nettet er shopbop.com. Her har de utrolig mye lekkert… Men om jeg ikke vinner i Lotto kan jeg heller ikke handle her om det ikke er på salg 😉 Det jeg heller gjør er å bruke siden til inspirasjon. Akkurat nå er jeg betatt av 70-tallet og her er to bilder som jeg finner inspirasjon i.

Jeg liker veldig godt rødfargen i buksen, solbrillene og det tynne skinnbeltet.
Rumperen er utrolig kul, lekre farger, den hvite skjorten på bildet er fra Marc Jacobs, men kan selvsagt lett erstattes med en fra f.eks. H&M. En stor sol hatt er også lett å få tak i.
Når jeg er i London er det en butikk som jeg alltid er innom og hamsterer sko og annet dill på. Det er New Look i enden av Oxford Street ved Marble Arch. Butikken har masse, masse, masse billige og kule sko som er «in» akkurat nå. Jeg har aldri handlet et par sko der til over 400 kr! De fleste skoene ligger på 250 – 350 kr paret 🙂 Jeg har vært inne på nettsiden deres og snust litt og funnet flere godbiter 🙂 Ingenting av det jeg har valgt ut koster over 400 kr… Sjekk ut tingene her:
Korte kjoler (gjerne med heklede detaljer) er noe av det aller hotteste nå! Her har jeg funnet to par retro briller og to store hatter. Er du ikke fan av den store hatten kan du heller bruke hårbånd. Elsker at det er rødt i skoene, de med blomster er kjempe søte sammen med den hvite kjolen, de i hekle mønster er bare rå! Passer til alt 😉 Små og søte vesker er ikke til å komme unna, selv liker jeg den lille pengepungen med svaler på. Alt dette får du på newlook.com fra ca. 40 – 400 kr. Husk at staten er gjerrig og at vi må betale mva på alle ordre over 200 kr… 😦
I dag baker jeg parmesanbrød og rydder i skapet. Herlig med følelse av vår 🙂
Au revoir!

0 thoughts on “Mer 70-talls mote :)

  1. Hei!Busken er super fin… den er fra Adam og koster $ 225, du finner den på shopbop.com Bare søk på: Style #:ADAME40021Ha en fin lørdag ;)Hilsen Ingrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s