70-talls mote!

Rimelig 70-talls mote 🙂

Som dere sikkert har fått med dere er en av de viktigste kildene til inspirasjon når det gjelder klær denne våren 70-tallet. Vi finner det igjen i lange kjoler, platåsko, jumpsuits og bukser med vide bein og høyt liv.
Alle de store kjendis designerne lager sine varianter og kleskjedene følger på.
Det som er med en trend er at den gjerne er «hot» akkurat nå, mens neste vår så lurer du på; «Gikk jeg med den der?». Selv liker jeg å bruke penger på klassiske plagg som varer, uavhengig av trender. For å gjennomføre en stilig 70-talls stil med innslag av bohem, prærie og hippie trenger man ikke å bruke en formue. Jeg har plukket ut noen klær og tilbehør fra kjedene og kjente nettsteder. For virkelig å gjennomføre stilen er det noen plagg som er et «must»: bukse med vide bein og høyt liv, fotsid kjole, tunika (helst med blomster) og et par platåsko.

Her kan du se mine tips for å få en rimelig og fin 70-talls stil i vår 🙂

Fra H&M: kjole 399,- og jeans 399,-

Fra KappAhl: Tunika m/blomstermønster 199,- kjole 399,- og veske 199,-

Fra Nelly.com: Kjole 1249,- sko 399,- sandaler 299,- og klogger 1249,-
For å virkelig gjennomføre 70-talls stilen er jo vintage det ultimate. Jeg har valgt ut noen god biter fra eBay. Et av de mest populære merkene man kan få tak i er Gunne Sax. Disse plaggene har masse innslag av både bohem, hippie og prærie stilen som man fant på 70-tallet!
eBay: Tunika m/ blomstermønster ca $60,- og fotsid kjole fra Gunne Sax ca $120,-
Nå som våren er rett rundt hjørnet kommer også bryllups sesongen for fullt! Dere har sikker lagt merke til alle bryllupsprogrammene som går på TV; Brud i Blinde, 3 Brylluper, osv… Jeg skal også i bryllup i sommer og har allerede begynt å lete etter kjole. Det er jo mange koder for kjolevalg når man skal i bryllup, ikke hvit, ikke rød, ikke svart, osv. Jeg liker det unike og har lett på eBay etter kjole. Her er kjolen jeg fant som jeg skal bruke i sommer…

Kjolen som jeg kjøpte er en lang 70-talls kjole. For kjole og frakt gav jeg $40! Elsker kjolen og anser den som et supert kupp 🙂
Det er ikke bare moten som preges av 70-tallet… Mye av musikken vi hører nå har også innslag fra dette tiåret. Et av mine favoritt band er «The Black Keys». De har utrolig mange kule sanger! Siden jeg først er innpå musikk så vil jeg også gjerne reklamere litt for «svoger», Jarle Langåker, og hans band Switchblade Love. De kommer ut med nytt album nå 🙂 Utrolig flinke gutter!


Håper dere liker dagens innlegg!  
Au revoir 🙂

0 thoughts on “70-talls mote!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s