100 Tips For Å Forbedre Ditt Liv

helse r?d kvinne helsetjenester

Et panel av pleie-ledere fra Magnet fasiliteter som tilbys tips til andre sykepleiere som deltar på den Amerikanske Sykepleiere Credential Center Nasjonale Magnet-Konferansen i oktober i Orlando for å hjelpe dem å engasjere seg med denne sunne, sykepleier initiativ når de er hjemme. Foredragsholdere inkludert Maureen Hvit, MBA, RN, NEA-BC, FAAN, administrerende sykepleier, leder og senior vice president i Northwell Helse i New York City, Patricia Reid Ponte, DNSc, RN, FAAN, senior vice president for pasient-og omsorgstjenester og BIKKE på Dana-Farber Cancer Institute i Boston; Jaime Dawson, MPH, program director, Avdeling for Sykepleie, Praksis og Arbeidsmiljø for den Amerikanske Sykepleiere Association i Silver Spring, Md.; og Pat Patton, MSN, RN, FCN, vice president for pleie-operasjoner på Katolske helseprosjekter i Englewood, Colorado.

Vår reise helse råd er omfattende. I tillegg til vaksiner og medisiner, reisende blir gitt individuell undervisning om personlig sikkerhet (hvordan unngå trafikkulykker og ran), tips for trygg å spise og drikke rent vann, unngå ikke-malaria insekt-sykdommene, overvinne jetlag, forebygging av dyp vene thromboses (DVTs), som arbeider med forslag sykdom, og råd om sikker sex.

Vi vil også diskutere med deg hvilke symptomer du kan oppleve under eller etter turen som krever oppfølging for behandling når du kommer tilbake i Australia.

Legg merke forskjell på første lagring i en alder av 25 versus 30 år. Lagre bare en ekstra $12,000 i løpet av fem-års periode vil gi deg en utgående balanse som er $209,000 høyere takket være kraften av compounding. Du vil også merke at disse beregningene forutsetter en gjennomsnittlig årlig 8% avkastning. Mens en bond-tung portefølje vil ikke gi deg den slags avkastning, en 8% avkastning er mer enn mulig å oppnå med en aksje-fokusert investeringsstrategi. Og hvis du starter tidlig nok, vil du ha nok av tid til å ri ut hva markedet volatilitet kommer din vei.

healthcoin er verdens første blockchain-basert diabetes forebygging plattform. Vår oppgave er å bevise at millioner av brukere har forhindret sin diabetes. Med denne bevis, kan brukerne få eierstyring og velvære belønninger, pay-as-you live forsikring rabatter og regjeringen skattelettelser.

Under panseret er også en data analytics-motor: ved å akkumulere millioner av brukeren biomarkør-poster på en blockchain, gjør vi det mulig for drug discovery, befolkning helseledelse og presisjon medisin.

Figur ut et felt du ønsker å bygge en karriere på. Du trenger ikke å ha stor (eller alle) formelle legitimasjonen. Som jeg sa tidligere, mer kreative og mindre regulert et felt er, jo mer mottagelig det er til denne typen jobb credential-hacking. Det er lettere å hacke jobb legitimasjon i programmering, design, skrive, salg, fotografering, multimedia, kunst, og entrepreneurialism, eller generelt jeg trenger en jobb, noen jobb!" type situasjoner, enn i regnskap, jus eller medisin.

Jeg er en stor forkjemper for å spise fersk, økologisk, nærings-tett mat, og bruke grønn, ikke-giftig rengjøring og personlig pleie-produkter. Men la oss innse det—disse produktene kan virkelig bli dyrt sammenlignet med konvensjonelle sorter. Sunn snacks—som kale chips eller beef jerky—kan være tre ganger kostnaden av en candy bar eller pose corn chips. Kjemisk fri for kosmetikk, miljøvennlige rengjøringsprodukter, og organisk, fair-trade kaffe skal være tilgjengelig for alle, men for mange, høye priser av disse elementene setter dem ut av nå.

Med mindre du er å drepe det på treningsstudio 5 til 6 dager per uke, har du sannsynligvis ikke gjør nok! I tillegg, har du sannsynligvis tilbringe det meste av dagen sitte ved et skrivebord, og at inaktivitet er kommer til å ta sin toll på kroppen. Ikke bare stole på treningsstudioet for den daglige treningsøkt, men gjør det et poeng å gå mer, flytte rundt på, og gjøre mer trening hele dagen. Kommer helgene, unngå å sitte foran TV-en hele dagen lang, men komme seg ut og gjøre noe aktivt!